menu

Deprecated: Implicit conversion from float 43.646100000000004 to int loses precision in /home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/functions.php on line 410

Deprecated: Implicit conversion from float 87.29220000000001 to int loses precision in /home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/functions.php on line 410
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Amsterdam weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Amsterdam

Een kundige Payroll uit Amsterdam helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Amsterdam

Personeel in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het komt er dan op neer dat het bedrijf prima draait, waardoor u niet meer alle werkzaamheden alleen kunt doen. Maar er is ook een andere kant van de medaille wanneer u personeel in dienst heeft. U krijgt er ineens een heleboel meer verantwoordelijkheid bij en vooral ook heel veel extra werk. Men verwacht van u dat u bepaalde risico’s draagt en u zult natuurlijk een salarisadministratie moeten gaan bijhouden.

U krijgt als werkgever ook te maken met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U bent verantwoordelijk voor alle wettelijke verplichtingen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Praten we over het functioneel werkgeverschap dan hebben we het over zaken zoals personeel aannemen en ontslaan, salarisschalen vaststellen en eindejaarsgesprekken houden. Dus verantwoordelijkheden die verband houden met de werkvloer. Wanneer we het hebben het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever draagt.

Het meest eenvoudig te realiseren is natuurlijk het functioneel werkgeverschap, dat gaat om de dingen die zich afspelen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap spelen er ligt dat anders. Er is dan sprake van risico’s die u als werkgever vrij veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar iets aan kunt doen. Denk aan een werknemer die langdurig ziek is en waar u als werkgever wel verplicht ziekengeld moet betalen. Om deze risico’s te vermijden kunt u een payroll bedrijf inschakelen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan ondergebracht bij een payrollbedrijf en zo krijgen uw personeelsleden op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en vooral wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Bent u met uw bedrijf gevestigd in Amsterdam of daar in de omgeving, dan is het mogelijk om van verschillende payroll professionals een offerte te ontvangen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Amsterdam u het meest voordelig uit bent.

4.016
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
43.646
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Amsterdam

Professionele payrollbedrijven uit Amsterdam

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf zodra u met dat bedrijf gaat samenwerken. Dit zal inhouden dat uw personeelsleden een payrollcontract krijgt van het payroll bedrijf. U heeft op dat moment het exclusieve recht op uw personeel. Personeelsleden kunnen dan niet, zoals bij een uitzendbureau, ergens anders aan de aan het werk gezet worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Gaat er dan iets voor u als ondernemer wijzigen? Er verandert niets onder uw medewerkers. U blijft verantwoordelijk voor wat er dagelijks op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets op de werkvloer. Ontslaan van medewerkers, hoogte van salarissen en voorwaarden vaststellen, voeren van beoordelingsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Er verandert voor u tijdens de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming eigenlijk niets en ook niet voor uw personeelsleden.

Het feit dat u geen juridisch werkgever meer bent, doordat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s en over het voeren personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken. Het risico op loondoorbetaling bij langdurig zieken, vergoedingen bij ontslag en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Heeft u hier wel oren naar en past dit ook bij uw bedrijf? Op deze website kunt u uw contactgegevens achterlaten dan ontvangt u razendsnel verschillende offertes van payroll bedrijven uit Amsterdam. Met payrolling wordt u als ondernemer ontlast en kunt u veel kosten besparen.

mac
mac
img

Ik ben Jolle van der Wouden, regiomanager in Amsterdam. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Amsterdam.

Meer flexibiliteit door payroll

Staat de branche waarin u werkt bekend om het feit dat veel werknemers werken op basis van een flexibel of tijdelijk contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u zijn. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een wisselende contractduur goed mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een medewerker in vaste dienst moeten nemen, wanneer u deze werknemer zelf in dienst heeft. In de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. U kunt een medewerker maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de medewerker in vaste dienst neemt.

Een langere tijdelijke contractperiode is uiteraard gunstig voor u, maar kan ook positief uitpakken voor de werknemer. Vooral studenten hebben geen behoefte om een vast contract te tekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo van belang. Toch kunnen zij tijdens hun volledige studietijd verzekerd zijn van een bijbaantje en u kunt door middel van een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

Met een payrolling constructie blijft u gewoon volledige de controle houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie bij te houden, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer te maken met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Vraag daarom snel uw offertes van verscheidene payroll bedrijven uit Amsterdam aan, zodat u spoedig van uw werkgeversrisico’s af bent.


Warning: file_get_contents(/home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/reviews/reviews.json): Failed to open stream: No such file or directory in /home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/reviews/index.php on line 18

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Amsterdam te zeggen hebben!

img

Nicolaas Veer

Ik had enorme haast bij het vinden van een Payroll. Mijn beste vriendin raadde Professionals Amsterdam aan en ik heb geen seconde spijt gehad. Door het eenvoudige formulier en de goede service was de juiste partij zo gevonden. Thanks Professionals Amsterdam!

img

Rosemarije Kobessen

Bedankt Professionals Amsterdam voor de spoedige reactie. Jullie hebben de keuze een stuk makkelijker gemaakt door in principe de voorselectie op jullie te nemen. Dat heeft mij een boel tijd gespaard.

Professionals uit andere branches in Amsterdam

Let's Talk

Bij Professionals Amsterdam staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier