menu

Deprecated: Implicit conversion from float 43.646100000000004 to int loses precision in /home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/functions.php on line 410

Deprecated: Implicit conversion from float 87.29220000000001 to int loses precision in /home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/functions.php on line 410
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Amsterdam weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

boekhoudkantoren Amsterdam

Een kundige Boekhouder uit Amsterdam helpt u graag verder.

Een boekhouder uit Amsterdam vinden

Een cruciale vereiste waar u als organisatie wettelijk aan moet voldoen, is het bijhouden van een boekhouding. Uit de boekhouding weet u precies hoeveel belasting u moet afrekenen of terugkrijgt. U heeft namelijk te maken met verscheidene soorten belastingen. Als u een zelfstandig ondernemer bent, is dit inkomstenbelasting, voor een BV geldt de vennootschapsbelasting. Deze belasting is een percentage van de winst die uit de boekhouding blijkt.

Ook btw moet door ondernemers, per kwartaal of maandelijks worden vermeld. Een optimale boekhouding is dan noodzakelijk. Alle facturen die u incasseert en die u zelf naar klanten stuurt, behoren in de boekhouding te worden opgenomen, zodat de nummers voor een btw-aangifte eenvoudig uit de boekhouding te halen zijn. Als de belastingdienst het noodzakelijk vindt, zal men in uw boekhouding willen kijken. Een goede boekhouding is daarom onmisbaar.

Daarnaast is er nog een essentiële reden om een gezonde boekhouding te dragen. U hebt dan namelijk erg meer meer verstand van uw onderneming en dat assisteert bij een makkelijkere bedrijfsvoering. U weet ontzettend goed wat er binnenkomt en wat eruit gaat en daardoor kunt u bij belangrijke keuzes meteen interfereren zonder niet te weten wat er aan de hand is.

Maar u zult niet de enige bedrijf zijn die niet veel weet over boekhouden. En als u de facturen en bonnetjes nog op de klassieke methode in een schoenendoos bijhoudt, dan wordt het snel tijd om een boekhouder uit Amsterdam in te huren. vul hier uw gegevens in en krijg van verscheidene boekhoudkantoren uit Amsterdam een aanbod, zodat u uw administratie goed in orde krijgt.

6.418
Klanten geholpen met boekhoudkantoren vergelijken
43.646
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Amsterdam

Waarom een boekhouder uit Amsterdam inschakelen

Uw boekhouding in Amsterdam moet dus zodanig worden ingericht dat zowel uw externe partijen, zoals de belastingdienst en uw bank fatsoenlijk inzicht in uw boekhouding hebben. Als u echt nul van boekhouden weet, dan kunt u inderdaad met uw schoenendoos vol met rekeningen en facturen naar uw boekhouder gaan. Hij gaat al deze bonnen en facturen keurig in de boekhouding verwerken, zodat er uiteindelijk een proper overzicht tot stand komt van de financiële situatie van uw firma.

Hoe wordt de boekhouding vandaag de dag uitgevoerd? Niet zo heel lang geleden betekende boekhouden het up-to-date houden van de balansen op papier, en was het noodzakelijk dat de boekhouder heel goed was in het schriftelijk overzicht bewaren van de boeken. Denk bijvoorbeeld aan debiteuren en crediteurenbeheer, het grootboek en het kasboek.

Tegenwoordig werken alle boekhouders volledig digitaal. Alle mutaties worden netjes ingevoerd in een boekhoudsysteem, waarna er keurige overzichten uitgedraaid kunnen worden. Wilt u niet uw gehele boekhouding uitbesteden aan een boekhouder, dan is de nieuwste trend om te boekhouden in de cloud. U voert al uw inkomende en uitgaande facturen in een online boekhoudsysteem in, waarna uw boekhouder vanaf zijn/haar locatie inzicht heeft in uw administratie en voor u overzichten kan opstellen.

Als u prijsopgaven voor een boekhoudkantoor uit Amsterdam gaat opvragen, dan mag u uitgaan van vakkundige boekhouders die ook werken met de laatste digitale hulpmiddelen. Hiermee kunt u veel tijd besparen en daarmee ook geld. Tevens is het voor uw boekhouder veel gemakkelijker om u snel van adviezen te voorzien.

mac
mac
img

Ik ben Jolle van der Wouden, regiomanager in Amsterdam. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een boekhoudkantoor uit Amsterdam.

Voordelen van een boekhouder in Amsterdam

Een betrouwbare boekhouder kan goud waard zijn voor uw onderneming. Niet alleen wordt uw boekhouding op een goede aanpak bijgehouden, u krijgt zelf ook een heel goed inzicht in uw bedrijf. U hoeft geen beslissingen meer te nemen op basis van schattingen, maar op basis van de daadwerkelijke nummers. Zo kunt u op veel betere wijze besluiten nemen die aansluiten bij uw organisatie.

Heeft u ook zo’n hekel aan de brieven van de belasting die bij u op de deurmat vallen? Of ingewikkelde brieven van verzekeringsmaatschappijen of andere organisaties? Helemaal als u ook nog werknemers in dienst heeft, dan zult u veel post van veel verschillende instanties ontvangen. Bij een geschikte en betrouwbare boekhouder in Amsterdam kunt u al het contact met deze instellingen aan hem overlaten. Zo kunt u zich bezighouden met uw eigen onderneming en bent u geen tijd kwijt aan administratieve zaken of het lange tijd aan de lijn hangen met allerhande instanties.

Uw boekhouding bij laten werken is voor een boekhoudkantoor uit Amsterdam heel gemakkelijk, want hier zijn zij gespecialiseerd in. De kracht van een boekhouder voor uw bedrijf komt vooral tot uitdrukking in de analyses van de cijfers en adviezen hoe u kunt bijsturen in uw organisatie. Het is daarom waardevol om een goede relatie met uw boekhouder op te bouwen.

Wilt u uw boekhouding ook beter maken? Vul hier dan direct uw gegevens in. U krijgt dan van verschillende boekhouders uit Amsterdam een offerte, die u gemakkelijk en vlug met elkaar kunt vergelijken. Nadien kunt u profiteren van de vele voordelen die een eigen boekhouder met zich meebrengt.


Warning: file_get_contents(/home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/reviews/reviews.json): Failed to open stream: No such file or directory in /home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/reviews/index.php on line 18

Recensies

Dit is wat tevreden Boekhouder matches over Professionals Amsterdam te zeggen hebben!

img

Floris-Jan Colmans

Ik had enorme haast bij het vinden van een Boekhouder. Een goede vriendin adviseerde Professionals Amsterdam en ik ben haar enorm dankbaar. Door het duidelijke formulier en de snelle opvolging was de juiste partij zo gevonden. Thanks Professionals Amsterdam!

img

Greetje van 't Schansert

Na al met meerdere boekhoudkantoren samengewerkt te hebben dacht ik, ik laat het Professionals Amsterdam eens proberen. Dat was een goede keuze, ik kreeg vrijwel meteen een super overzicht van meerdere professionals en het maakte het makkelijk om een geschikte partij te vinden.

Professionals uit andere branches in Amsterdam

Let's Talk

Bij Professionals Amsterdam staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier