menu

Deprecated: Implicit conversion from float 43.646100000000004 to int loses precision in /home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/functions.php on line 410

Deprecated: Implicit conversion from float 87.29220000000001 to int loses precision in /home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/functions.php on line 410
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Amsterdam weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

advocaten Amsterdam

Een kundige Advocaat uit Amsterdam helpt u graag verder.

Laat u bijstaan door een advocaat in Amsterdam

Als u op zoekt bent naar een advocaat in Amsterdam, dan is het bepalend dat u weet wat voor soort advocaat u zoekt. Een advocaat is doorgaans gespecialiseerd in een bepaald categorie recht. Het tarief hangt evenzeer af van het vakgebied van de advocaat.

Vaak wordt een advocaat in Amsterdam pas geraadpleegd wanneer er zich een rechtelijk conflict of een rechtszaak aandient. Helaas is dan vaak al afbreuk aan de toestand aangericht welke niet meer makkelijk herstelt kan worden. In een vroeger stadium is een advocaat van onschatbare waarde, omdat deze kan voorkomen dat situaties uit de hand lopen en niet meer vermeden kunnen worden.

Een raadsman in Amsterdam kan namens u opereren in juridische procedures of rechtszaken, maar kan u evenals voorzien van juridisch advies zonder dat er sprake is van een rechtszaak. Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een advocaat. Voor particulieren zijn de hoogst interessante rechtsgebieden:

  • Echtscheidingsadvocaat
  • Arbeidsrechtadvocaat
  • Letselschade advocaat

Afhankelijk van waar u exact advies bij nodig heeft kunt u het beste met een specialist om tafel. Een generalist is meestal iets goedkoper, maar gaat u minder goed van dienst zijn bij specifieke vraagstukken dan een vakkundige in zijn of haar specialisatie.

7.844
Klanten geholpen met advocaten vergelijken
43.646
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Amsterdam

Heb ik een advocaat uit Amsterdam nodig?

U heeft persoonlijk over het algemeen het recht om te beslissen of er een advocaat ingezet wordt of niet. Er zijn echter enkele situaties waarin u niet altijd een keuze heeft. Ingeval u tegen een letselschade zaak aanloopt, bent u gedwongen uzelf bij te laten staan door een advocaat.

Tevens indien u als eisende partij een kort geding wil aanzetten is dit vereist. Een advocaat is overigens weer niet nodig wanneer er een kort geding tegen u aangespannen wordt. Overigens wordt wel altijd geadviseerd om een advocaat te benaderen wanneer dit soort juridische trajecten spelen.

Als u te maken krijgt met een proces heeft u feitelijk ook een advocaat nodig. Het verschilt dus erg per omstandigheden of u wel of geen advocaat verplicht in moet schakelen. Gaat u naar een kantonrechter? Dan is er geen plicht tot advocaat. Gaat u met een civiele rechter in gesprek (zaken boven de 25.000 euro of onbepaalde prijs) bent u verplicht om een advocaat in de arm te nemen om u te laten voorzien van juridisch advies en om u te laten begeleiden tijdens de rechtszaak.

Hoeveel u aan tarieven kwijt bent aan een advocaat in Amsterdam loopt enorm uiteen. Het hangt af van vele factoren zoals: rechtsgebied, ervaring, deskundigheid en eventuele meer kosten zoals griffiekosten, onderzoekskosten en kantoorkosten.

mac
mac
img

Ik ben Jolle van der Wouden, regiomanager in Amsterdam. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een advocaat uit Amsterdam.

Een kundige advocaat in Amsterdam vinden

Het opsporen van een kundige advocaat in Amsterdam lijkt in eerste instantie misschien een lastige taak. Er bestaan tamelijk wat advocaten in Amsterdam. Uiteraard bent u op zoek naar de advocaat die past bij uw situatie en wensen. De persoonlijke klik met een advocaat is ontzettend belangrijk, maar iemand moet uiteraard ook bekwaam zijn binnen zijn of haar vakgebied.

Graag geven we u wat tips om de speurtocht wat simpeler en sneller te laten lopen. Als eerste is het van belang dat er gekeken wordt naar de soorten werkzaamheden die u wilt laten doen door de advocaat. Denk hierbij aan een echtscheiding, verscheidene advocaten zijn hierin gespecialiseerd.

Binnen specialismen bestaan er begrijpelijk ook meerdere opties; wilt u bijvoorbeeld exclusief een onderhandeling of ook daadwerkelijk een echtscheidingsconvenant? Er zijn dus binnen specialismes nog altijd grote verschillen in wat u nodig heeft en moet laten uitvoeren. Wij hebben echter voor elke situatie de geschikte advocaten in Amsterdam voor u gevonden.

Ook op zoek naar een deskundig juridisch advies? Laat dan uw gegevens achter. U krijgt dan van advocaten uit Amsterdam een offerte, die u snel en eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. U kiest hierna het aanbod dat het beste bij uw situatie past en profiteert rechtstreeks van de voordelen van een vakkundige advocaat in Amsterdam.


Warning: file_get_contents(/home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/reviews/reviews.json): Failed to open stream: No such file or directory in /home/amsterdam/domains/professionalsamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/professionals/reviews/index.php on line 18

Recensies

Dit is wat tevreden Advocaat matches over Professionals Amsterdam te zeggen hebben!

img

Issaac Faber

Ik had een aantal offertes nodig voor een Advocaat en die werd vrijwel meteen geleverd. Ik had ook het idee dat er echt naar mijn behoeften gekeken werd. Thanks Professionals Amsterdam, ik ben goed geholpen!

img

Ellemieke Barfde

Bedankt Professionals voor de spoedige reactie. Jullie hebben het selectieproces een stuk makkelijker gemaakt door in principe het hele vooronderzoek uit handen te nemen. Jullie maken het makkelijker voor ondernemers zoals ik!

Professionals uit andere branches in Amsterdam

Let's Talk

Bij Professionals Amsterdam staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier